ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Καθαρισμός αντλιοστασίων

Αντλιοστάσια είναι μεγάλες δεξαμενές που καταλήγουν σε αυτές όμβρια ύδατα και λύματα πριν φτάσουν στον τελικό τους προορισμό μέσω ειδικών αντλιών και σωληνώσεων.

Με το πέρασμα του χρόνου τα παραπάνω δημιουργούν μια στρώση από σταθερά απόβλητα στον πάτο και στα τοιχώματα του αντλιοστασίου, τα οποία εγκυμονούν κινδύνους καταστροφής επιμέρους τμημάτων της αλλά και δημιουργίας μικροοργανισμών που είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.

Επακόλουθο των παραπάνω είναι η παύση λειτουργίας του αντλιοστασίου, με όλες του τις συνέπειες. Η Αποφράξεις Αντωνίου, αναλαμβάνει τον καθαρισμό αντλιοστασίων σε τακτική βάση, ώστε να αποφύγετε τα παραπάνω φαινόμενα, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του αντλιοστασίου σας.

Καθαρισμός αντλιοστασίων σε κάθε χώρο

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας, διαθέτουν τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να υλοποιήσουν:

  • Καθαρισμός αντλιοστασίων σπιτιών και διαμερισμάτων
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων πολυκατοικιών
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων εξοχικών
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων Βιομηχανικών μονάδων
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων ξενοδοχειακών μονάδων
  • Συντήρηση λειτουργίας αντλιοστασίων σε οικιακούς χώρους
  • Συντήρηση λειτουργίας αντλιοστασίων σε επαγγελματικούς χώρους

Η διαδικασία που ακολουθείται, συμπεριλαμβάνει την ασφαλή άντληση λυμάτων σε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα και το σχολαστικό καθαρισμό των τοιχωμάτων του αντλιοστασίου του χώρου σας με υδροβολές, δηλαδή πιεστικά μηχανήματα μεγάλης έντασης.

Μην ανησυχείτε για τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς που αναλαμβάνουμε καθώς είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δεν προσβάλλουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εν συνεχεία γίνεται άντληση των καταλοίπων καθαρισμού και στο τέλος παραδίδουμε το αντλιοστάσιο σε άρτια κατάσταση, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία του χωρίς προβλήματα.

Επιλέξτε την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία για τον καθαρισμό αντλιοστασίων

Η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει υπηρεσίες για αποφράξεις παντός τύπου, καθαρισμό αντλιοστασίων, συντήρηση αντλιοστασίων και εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αττική για πάνω από 30 χρόνια και με μεγάλη επιτυχία.

Η εταιρεία μας διακρίνεται για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα κάθε ώρα του 24ώρου και κάθε ημέρα του χρόνου.

Καλέστε μας και σε λίγη ώρα έμπειρο συνεργείο της εταιρείας μας, θα φτάσει στο χώρο σας κατάλληλα εξοπλισμένο για να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Μενού
Call Now Button