ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Νότια Προάστια Απολυμάνσεις

Η εταιρεία Αποφράξεων Νότια Προάστια προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά λογικές τιμές. Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας είναι ειδικοί στην αντιμετώπιση όλων των ειδών βουλωμένων αποχετεύσεων και μπορούν να διαχειριστούν κάθε προβληματική κατάσταση.

Όλες οι υπηρεσίες μας ολοκληρώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος και σας διαβεβαιώνουμε για την καλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Μόλις λάβουμε την κλήση σας θα σας αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας τα οποία συνοδεύονται από ένα άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό για να εξασφαλίσει ότι το πρόβλημά σας θα αντιμετωπιστεί με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Το σύνολο των πελατών μας αποτελείται από τα μέσα νοικοκυριά αλλά και εταιρίες, σχολεία, στρατόπεδα, κ.α. Δεν μας φοβίζει τίποτα γιατί πολύ απλά η εμπειρία και η πείρα μας, μας έχει διδάξει ότι όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό όλων των τύπων βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, τουαλέτες και νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε την ποιότητα παρέχοντας σας γρήγορα και αποτελεσματικά την επίλυση των ζητημάτων σας.

Αποφράξεις Αντωνίου σε όλη την Αθήνα, αλλά και στα νότια προάστια. Το νούμερο ένα στις αποφράξεις τώρα με ένα τηλεφώνημα όλο το 24ωρο κοντά σας!

Στις εργασίες που αναλαμβάνει η Αποφράξεις Αντωνίου, περιλαμβάνονται τα πάντα, δηλαδή ότι έχει σχέση με μια αποχέτευση. Κάποιες από αυτές είναι:

Απόφραξη τουαλέτας

Ενώ οι τουαλέτες τείνουν να βουλώνουν συνέχεια, κάποιες περιπτώσεις είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Οι ειδικοί τεχνικοί μας είναι πάντα σε ετοιμότητα και έχουν όλα τα μηχανολογικά εργαλεία που απαιτούνται για να ξεβουλώσουν την λεκάνη.

Διάγνωση με κάμερα

Για να μην βουλώνει η αποχέτευση σας, καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου και στα Νότια Προάστια. Η ταλαιπωρία και το χάος που προκαλεί μια βουλωμένη αποχέτευση είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να έχουν αποφύγει.

Κάνοντας χρήση της διάγνωσης με κάμερα, έχουμε εντοπίσει την αιτία του κακού. Με τα ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα μας ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε ακόμη και τα πιο επίμονα μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση σας, από ρίζες δέντρων, λίπη, χαρτιά, κ.α.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αποφράξεις Αντωνίου θα σας βγάλει από το αδιέξοδο!

210.99.69.169 : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 

Μενού
Call Now Button