ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Η Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου, εδώ και 30 χρόνια ειδικεύεται στις αποφράξεις παντός τύπου, καθώς και στον καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό.

Ο κύριος στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο οικονομικές και προσιτές τιμές της αγοράς, αφήνοντας κάθε πελάτη ευχαριστημένο. Κάτι που αποτελεί εγγύηση για τα αποτελέσματά σας.

Σημαντικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας είναι το after sale service στην περίπτωση που λίγο μετά τις υπηρεσίες μας, το πρόβλημα με την αποχέτευσή σας επιμένει να σας ταλαιπωρεί.

Είναι γνωστό πως, ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσής σας είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη κάθε βλάβης σε αυτόν. Μια βουλωμένη αποχέτευση οφείλεται στη ρίψη χαρτιών ή άλλων μικρών αντικειμένων στην αποχέτευση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση της.

Κατά τη διάρκεια αποφράξεων έχουν βρεθεί πάνες, μπλούζες, σερβιέτες, μπουκάλια, περιοδικά και άλλα περίεργα αντικείμενα. Παρόλα αυτά ο συνήθης ύποπτος δεν είναι άλλος από το χαρτί υγείας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας, με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα αλλά και πιεστικά μεγάλης δύναμης για την άμεση απόφραξη της αποχέτευσής σας.

Παρατηρήσατε λιμνάζοντα ύδατα κοντά στα φρεάτια ή στο σπίτι σας; Μήπως τα λιμνάζοντα ύδατα συνοδεύονται από έντονες δυσοσμίες που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας;  Τότε ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις.

Έχοντας τα κατάλληλα πιεστικά μηχανήματα, οι τεχνικοί μας θα ξεβουλώνουν και θα καθαρίζουν την αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με αμεσότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνει την Αποφράξεις Αντωνίου.

Η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα σε τακτική βάση, είναι ότι χρειάζεται ο χώρος σας για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα φραξίματος.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και δώστε ένα τέλος στο βούλωμα της αποχέτευσής σας με αποτελεσματικό τρόπο.

Προσφέρουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη καλύπτοντας κάθε περιοχή της Αθήνας και της Αττικής.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button