ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Δραπετσώνα – 210.42.21.626

Εάν έχετε χρειαστεί μια εταιρεία αποφράξεων, γνωρίζετε ήδη ότι είναι μια αγχωτική και άβολη εμπειρία. Ότι και αν έχει συμβεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο, π.χ ένας βουλωμένος νεροχύτης, μια μπανιέρα καλέστε επιτόπου την εταιρεία αποφράξεων Δραπετσώνας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας σε όλη την περιοχή της Αττικής.

Λόγω της σοβαρότητας της κάθε κατάστασης εργαζόμαστε σκληρά και είμαστε διαθέσιμοι σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κατανοούμε την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πελάτες μας σε μια τέτοια δύσκολη περίσταση για αυτό και προσφέρουμε εξαιρετικές και άμεσες υπηρεσίες με συνέπεια και επαγγελματισμό. και απλό, προβλέψιμο διάρθρωση των τιμών στις υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων έκτακτης ανάγκης μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εργασία θα ολοκληρωθεί με κάθε ασφάλεια, διότι έχουμε την εμπειρία, την κατάρτιση και τις δεξιότητες.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι φυσικά ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αν δεν αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος το βούλωμα είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί.

Στην εταιρεία αποφράξεων Δραπετσώνας διαθέτουμε ένα πολύ αποδοτικό και αποτελεσματικό σύστημα, που βασίζεται στην επιθεώρηση των σωλήνων σας με κάμερα υψηλής διάγνωσης. Αυτό μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε το πραγματικό πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία αποφράξεων Δραπετσώνα βρίσκεται δίπλα σας από το 1970 και για 365 μέρες το χρόνο σε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα. Τα σύγχρονα μηχανήματα και το χαμηλό κόστος έχουν καταξιώσει την επιχείρησή μας σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Αποφράξεις Δραπετσώνας για να δώσετε τέλος στις βουλωμένες αποχετεύσεις οριστικά και οικονομικά.

Αποφράξεις Δραπετσώνα 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Απόφραξη Νεροχύτη Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Απόφραξη Υδρορροής Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Καθαρισμός Φρεατίων Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Μηνιαίες Συντηρήσεις Δραπετσώνα – 210.42.21.626
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δραπετσώνα – 210.42.21.626

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Δραπετσώνα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Δραπετσώνα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.42.21.626

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Δραπετσώνα και Προάστια Πειραιά

Η Αποφράξεις Δραπετσώνα χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία σε όλα τα μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένου και του μηχανήματος υψηλής πίεσης υδροβολής. Η πιο καινοτόμος μέθοδος βουλωμένων αποχετεύσεων είναι η διάγνωση με κάμερα, που χρησιμοποιούμε για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Δραπετσώνα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.42.21.626

Συντηρήσεις Αποφράξεις Δραπετσώνα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Δραπετσώνα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Δραπετσώνα.

Μενού
Call Now Button