ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και πάνω από 30 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης σε κάθε περιοχή της Αθήνας και της Αττικής.

Στις υπηρεσίες της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνεται η απόφραξη λεκάνης και οι αποφράξεις παντός τύπου. Αν παρατηρήσετε ότι η λεκάνη σας έχει αυξημένη στάθμη νερού και αναδίδει δυσοσμίες, τότε σίγουρα έχει βουλώσει και θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς για την αποκατάσταση της βλάβης.

Μια λεκάνη είναι ικανή να φράξει είτε από τη ρίψη χαρτιών και άλλων μικροαντικειμένων σε αυτή, είτε από τα αρώματα που συνήθως κρεμάμε στο εσωτερικό των τοιχωμάτων της.

Αν βρεθείτε μπροστά σε μια βουλωμένη λεκάνη, μην πανικοβληθείτε. Απλά καλέστε μας και το πρόβλημά σας θα ανήκει σύντομα στο παρελθόν.

Ύστερα από την κλήση σας, έμπειρο συνεργείο του προσωπικού μας θα έρθει άμεσα στο χώρο σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την απόφραξη λεκάνης σας.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, αλλά και στον εξοπλισμό μας, τον οποίο και ανανεώνουμε τακτικά. Χάρις τις γνώσεις και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της εταιρείας μας, ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα απόφραξης, δε θα μείνει άλυτο.

Για την απόφραξη λεκάνης, στηριζόμαστε στους βασικούς κανόνες καθαρισμού, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν και υπηρεσίες απολύμανσης για τη σωστή υγιεινή του μπάνιου του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η απολύμανση είναι απαραίτητη σε κάθε χώρο που κυκλοφορούν παιδιά και κατοικίδια.

Η εταιρεία μας φροντίζει να έχει σε ετοιμότητα συνεργία σε κάθε γωνιά της Αθήνας, ώστε να βρισκόμαστε δίπλα σας σε ελάχιστη ώρα από το τηλεφώνημά σας.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, για κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button