ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων περίπου τρεις δεκαετίες προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν τις αποφράξεις αποχετεύσεων και τις αποφράξεις παντός τύπου στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική.

Η Αποφράξεις Αθήνα ειδικεύεται στην απόφραξη σιφονιού μπάνιου. Αν λοιπόν παρατηρήσετε λιμνάζοντα ύδατα πάνω από το σιφόνι του μπάνιου σας, τότε απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Αρκεί ένα σας τηλεφώνημα και η ομάδα έμπειρων τεχνικών της εταιρείας μας, θα έρθει άμεσα στο χώρο σας, άρτια εξοπλισμένο για να σας απαλλάξει από το πρόβλημα με το σιφόνι σας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βουλώνουν τα σιφώνια του μπάνιου, καθώς εκεί θα καταλήξουν όλα τα νερά από τη ντουζιέρα, τη μπανιέρα και το νιπτήρα, ακόμα και από το πλυντήριο.

Λίπη από σαπούνια και απορρυπαντικά, τρίχες, σκόνες και μικρά σκουπίδια αποτελούν την κύρια αιτία ενός βουλωμένου σιφονιού μπάνιου.

Η εταιρεία μας, διαθέτει τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούν να επαναφέρουν το σιφόνι σας στην αρχική του κατάσταση.

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου από τους επαγγελματίες τεχνικούς της εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου

Στόχος της εταιρείας μας είναι να μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να σας προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες αποφράξεων, σε κάθε χώρο.

Επειδή μια τέτοιου είδους βλάβη είναι ικανή να εμφανιστεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας, βρισκόμαστε δίπλα σας, όλο το 24ωρο.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε την απόφραξη τουαλετών, την απόφραξη υδρορροών βεράντας, την απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό, έλεγχο με κάμερα, τη μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό και άλλες.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Αθήνα και την Αττική, γρήγορα και οικονομικά. Έτσι, ο καθένας μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών μας.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button