ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Καστέλλα – 210.42.21.626

Η εταιρεία αποφράξεων Καστέλλας ιδρύθηκε το 1970 και ως μια οικογενειακή επιχείρηση εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής. Εξυπηρετεί επαγγελματικούς χώρους, στρατόπεδα, νοσοκομεία, σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες, πλοία, κ.α.

Η εταιρεία μας έχει εμπειρία στον τομέα των αποχετεύσεων πάνω από 40 χρόνια και έχει αναγνωριστεί ως μια από τις καλύτερες στον χώρο της. Ο στόχος και η αποστολή μας είναι τα οφέλη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την προηγμένη τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, να διοχετεύονται σε εσάς.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα πιο εξελιγμένα φορτηγά προσφέροντας άριστες και πολύτιμες υπηρεσίες και την απεριόριστη αφοσίωση μας.

Καλέστε μας και εμπιστευτείτε μας, να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία αποφράξεων Καστέλλας αντιμετωπίζει άμεσα φραγμένους αγωγούς και αποχετεύσεις μόνο με ένα τηλεφώνημα. Σε εμάς απευθύνονται ιδιώτες ή επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κακή λειτουργία του αποχετευτικού τους δικτύου.

Χρόνιες καταστάσεις ή ξαφνικές ανωμαλίες στη ροή των υδάτων σας λύνονται άμεσα μόνο με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία αποφράξεων Καστέλλας.

Αποφράξεις Καστέλλα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Καστέλλα – 210.42.21.626
Απόφραξη Νεροχύτη Καστέλλα – 210.42.21.626
Απόφραξη Υδρορροής Καστέλλα – 210.42.21.626
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καστέλλα – 210.42.21.626
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Καστέλλα – 210.42.21.626
Καθαρισμός Φρεατίων Καστέλλα – 210.42.21.626
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Καστέλλα – 210.42.21.626
Μηνιαίες Συντηρήσεις Καστέλλα – 210.42.21.626
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καστέλλα – 210.42.21.626

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Καστέλλα  για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Καστέλλα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.42.21.626

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές της Αττικής για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Καστέλλα και Δυτικά Προάστια

Η Αποφράξεις Καστέλλα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για τον καθαρισμό και την συντήρηση αποχετεύσεων , καθώς και την απόφραξη φρεατίων, νεροχυτών, λεκανών, υδρορροών, κ.α.

Είναι αυτή η αφοσίωση που έχει κάνει την Αποφράξεις Καστέλλα να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των αποχετεύσεων.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Καστέλλα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Καστέλλα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Καστέλλα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Καστέλλα.

Μενού
Call Now Button