ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Λούτσα – 210.60.20.466

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης από την αποφρακτική εταιρεία στη Λούτσα Αποφράξεις Αντωνίου είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων, διότι τα περισσότερα σπίτια κάποια στιγμή θα τις χρειαστούν. Είτε πρόκειται για μια αποχέτευση ντους φραγμένη από τρίχες και σαπούνι που σας αφήνει μια μπανιέρα με βρώμικο νερό ή μια βουλωμένη αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας που κάνει το πλύσιμο των πιάτων έναν πονοκέφαλο, μπορείτε να υπολογίζετε στους τεχνικούς μας για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε πάλι πόσο σημαντική μπορεί να είναι μία αποχέτευση που ρέει ελεύθερα

Γιατί ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα καθαρισμού αποχέτευσης του λιανικού εμπορίου;

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα φτηνό χημικό καθαριστικό απόφραξης από ένα κατάστημα, αλλά οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι έντονα ενάντια σε αυτό. Αν αυτές οι χημικές ουσίες ξεβουλώσουν πραγματικά μια φραγμένη αποχέτευση, αυτό έχει συνήθως βραχυχρόνια αποτελέσματα.

Επιπλέον, αυτά τα διαβρωτικά χημικά μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες σας ή ακόμα και να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα. Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας, της οικογένειάς σας και των κατοικίδιων ζώων σας, γι ‘αυτό σας ενθαρρύνουμε να παραλείψετε τις πιθανώς επιβλαβείς χημικές ουσίες και να επιλέξετε μία επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης από την αξιόπιστη εταιρία αποφράξεων στη Λούτσας.

Χρησιμοποιούμε ειδικά ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα επειδή είναι γρήγορα, αποτελεσματικά και δεν θα βλάψουν τους σωλήνες των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Βυθίζουμε ένα καλώδιο κάτω από τον φραγμένο σωλήνα σας, που είναι εφοδιασμένο με μικρά εξαρτήματα που τρέχουν κατά μήκος του αγωγού περιστρεφόμενα, κόβοντας τα οποιαδήποτε εμπόδια σε μικρά κομμάτια που μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου ή να ξεπλυθούν. Έτσι η αποχέτευση έχει απαλλαχθεί από οτιδήποτε την είχε βουλώσει

Πώς μπορείτε να αποφύγετε εμπλοκές στην αποχέτευση;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη διατήρηση των αποχετεύσεων σας:

 • Κρατήστε τις χαρτοπετσέτες και τα μωρομάντηλα έξω από την τουαλέτα.
 • Ποτέ μην ρίχνετε τα λάδια μαγειρέματος ή τα λίπη στον νεροχύτη της κουζίνας.
 • Τοποθετήστε σε όλες τις αποχετεύσεις σας ένα φίλτρο και στη συνέχεια να αφαιρείτε τα απορρίμματα τροφίμων, τα σαπούνια και τις τρίχες κλπ από τα φίλτρα τακτικά.

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι διαθέσιμες σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Αττικής και τα Μεσόγεια.

Στην εταιρεία Αποφράξεων Λούτσα είμαστε πολύ περήφανοι ως μια εξειδικευμένη εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Έχουμε άρτια εκπαιδευμένο, με κίνητρα προσωπικό και χρησιμοποιούν μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για την αποκατάσταση μιας βλάβης τόσο στον οικιακό όσο και στον επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Όλοι οι τεχνικοί μας φορούν στολές τονίζοντας την επαγγελματική μας προσέγγιση για τη δουλειά.

Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις, η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και μηχανημάτων με τα οποία θα εκτιμήσει και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα. Κατεστραμμένες και βουλωμένες αποχετεύσεις είναι άσχημα νέα για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Αποτέλεσμα της κατάστασης, είναι να διακόπτεται η καθημερινή εργασία και να απειλείται η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων. Με ένα πρόγραμμα συντήρησης μπορούμε να αποτρέψουμε την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές και την ταλαιπωρία που θα περάσετε.

Μπορούμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες υπηρεσίες για όλους τους πελάτες μας. Θα μας βρείτε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Λούτσας  210.60.20.466 εξασφαλίζει με ταχύτατους ρυθμούς την απόφραξη των αποχετεύσεων σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι έμπειροι τεχνικοί μας και η πολυετή μας πείρα επιλύουν κάθε πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται 365 μέρες το χρόνο με απόλυτο επαγγελματισμό. Αποφράξεις στη Λούτσα μόνο με ένα τηλεφώνημα 24ώρες το εικοσιτετράωρο δίπλα σας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε Αποφράξεων Λούτσα

Αποφράξεις Φρεατίων Λούτσα – 210.60.20.466
Απόφραξη Νεροχύτη Λούτσα – 210.60.20.466
Απόφραξη Υδρορροής Λούτσα – 210.60.20.466
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λούτσα – 210.60.20.466
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Λούτσα – 210.60.20.466
Καθαρισμός Φρεατίων Λούτσα – 210.60.20.466
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Λούτσα – 210.60.20.466
Μηνιαίες Συντηρήσεις Λούτσα – 210.60.20.466
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λούτσα – 210.60.20.466

Επίσης αναλαμβάνουμε: συντηρήσεις, Αντλήσεις, ειδική κάμερα

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Λούτσα.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Λούτσα.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Λούτσα.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Λούτσα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις  Λούτσα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό στον καθαρισμό αποχετεύσεων και με υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Ανατολικών Προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Λούτσα και Ανατολικά Προάστια

Όλο το προσωπικό μας αποτελείται από τεχνικούς αποφράξεων που είναι εκπαιδευμένοι να κατανοήσουν πώς οι αποχετεύσεις λειτουργούν αποτελεσματικά, πως προκύπτουν προβλήματα και το σημαντικότερο πώς θα διορθώσουν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις και να αποτραπούν στο μέλλον. Για κάθε είδους απόφραξη δεν χρειάζεται να ψάξετε, απλά καλέστε μας.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Λούτσα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Συντηρήσεις Αποφράξεις Λούτσα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Λούτσα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις στην Λούτσα.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button