Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης – 210.26.96.745

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου στον Αγίου Ιωάννη Ρέντη έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Έτσι, μετά από τόσα χρόνια με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στον τομέα των αποχετεύσεων, οικοδομήσαμε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Έχουμε επιλέξει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων και αγαπούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όταν εργαζόμαστε. Δουλεύοντας σκληρά από το ξεκίνημα μας, είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Στην εταιρεία αποφράξεων Αγίου Ιωάννη Ρέντη μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα! Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία αποφράξεων Αγίου Ιωάννη Ρέντη μόλις κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα δυσλειτουργίας των αποχέτευσης σας. Στο σπίτι ή την επιχείρηση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση και να αποφράξουμε κάθε φραγμένη ή βουλωμένη σωλήνα σας και να επαναφέρουμε το δίκτυό σας σε φυσιολογική λειτουργία.

Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στον Αγ. Ιωαννη Ρεντη
 • Αντλήσεις Υδάτων από έντονες πλημμύρες στον Αγ. Ιωαννη Ρεντη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στον Αγ. Ιωαννη Ρεντη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει Άμεσα όλες τις περιοχές της Αττικής για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Προάστια Πειραιά

Οι ειδικοί τεχνικοί των αποφράξεων εκπαιδεύονται με την νεότερη και πιο ισχυρή τεχνολογία του κλάδου για τη διάγνωση και την επίλυση κάθε είδους προβλημάτων στις αποχετεύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο – 210.26.96.745

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσειςμε πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Μενού
Call Now Button