Αποφράξεις Αργυρούπολη – 210.99.69.169

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στην Αργυρούπολη ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια και σήμερα αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα των αποχετεύσεων. Ειδικευόμαστε στις συντηρήσεις, καθαρισμούς και αποφράξεις αποχετεύσεων.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και εξυπηρετεί οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο. Είμαστε επιτυχημένοι γιατί εκτός από την σκληρή εργασία που προσφέρουμε, απολαμβάνουμε και όλα αυτά τα χρόνια, την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και σας παρέχουν μια άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Είναι άρτια εκπαιδευμένοι από εμάς και τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας.

Η άριστη επικοινωνία με τους πελάτες μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Παρέχουμε τις επιλογές και και τις πληροφορίες για να διασφαλιστεί ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν πλήρως. Είμαστε στην διάθεση σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός και δεσμευόμαστε απέναντί σας για την άριστη εξυπηρέτησή σας, ώστε το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησή σας να λειτουργεί αποτελεσματικά τα επόμενα χρόνια.

Είμαστε διαθέσιμοι όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αφήστε τους έμπειρους και ευγενικούς επαγγελματίες μας να λύσουν σήμερα το πρόβλημα σας. Θα στείλουμε έναν τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας σύμφωνα με την ώρα που θα μας υποδείξετε. Σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση αποτελεσματικά, εγγυημένα και άμεσα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου θα σας στείλει έναν εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας για να διαγνώσει το πρόβλημα. Μόλις το πρόβλημα εντοπιστεί, ο τεχνικός μας θα εκτιμήσει τη σωστή μέθοδο αντιμετώπισής του.

Παρακάτω σας αναφέρουμε πιθανούς λόγους που προκαλούν το μπλοκάρισμα σε μία αποχέτευση και τις καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης τους

 • Επιθεωρούμε τους σωλήνες της αποχέτευσης με μία ειδική ψηφιακή κάμερα ελέγχου για να δούμε τι ακριβώς προκαλεί το βούλωμα στην αποχέτευση σας και να καθορίσουμε την καλύτερη μέθοδο για να την ξεμπλοκάρουμε.
 • Αν το φράξιμο είναι αρκετά μικρό, τότε η ζημιά διορθώνεται εύκολα με ένα ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα.
 • Αν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και περιλαμβάνει ρίζες των δέντρων, σε αυτήν περίπτωση χρησιμοποιούμε τη μέθοδο ισχυρής υδροβολής που παράγει πολύ υψηλή πίεση νερού και αφαιρέσουμε αυτού του είδους τα εμπόδια καλύτερα από ένα περιστροφικό μηχάνημα.
 • Μπορεί το πρόβλημα να μην είναι στους σωλήνες της αποχέτευσης σας, αλλά η κύρια γραμμή της αποχέτευσης σας να έχει επιδεινωθεί λίγο, λόγω ηλικίας ή να έχει πληγεί σοβαρά από ρίζες δέντρων, στην οποία περίπτωση η σχολαστική συντήρηση των σωληνώσεων του δικτύου μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν πιο δαπανηρές επισκευές στο σύστημα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων.
 • Πριν να καταλήξετε σε δαπανηρές επισκευές των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων που προκύπτουν από τα ζητήματα απόφραξης, Η Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου μπορεί να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Διαθέτουμε άριστα εξειδικευμένους τεχνικούς εξοπλισμένους με ποιοτικά μηχανήματα, υψηλής τεχνολογίας για υπηρεσίες καθαρισμού στην Αργυρούπολη για περισσότερα από 50 χρόνια. Μην αφήνετε ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα απλό κόστος, να σας κοστίσει υπέρογκα ποσά, γιατί αγνοήσατε το πρόβλημα ή διαλέξατε μια λανθασμένη ή προσωρινή λύση για το σύστημα της αποχέτευσης σας.

Προσφέρουμε τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο.

Καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Αντωνίου στην Αργυρούπολη και η ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Επενδύουμε στην καλύτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία, με τους καλύτερους τεχνικούς στο είδος τους. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το κόστος και επαναφέρουμε την φυσιολογική ροή των υδάτων.

Σε κάθε πρόβλημα σχετικά με τις Αποφράξεις, μην διστάζετε! Οι αποφράξεις είναι η δική μας δουλειά και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε περίπτωση.

Καλύπτουμε την περιοχή της Αργυρούπολης καθώς και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι εργαζόμενοί μας είναι εξαιρετικά αξιόλογοι και άρτια εκπαιδευμένοι.

Όλα τα συνεργεία μας έχουν υποβληθεί σε εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πριν από την έναρξη των εργασιών τους στην εταιρεία μας.

Με ένα τηλεφώνημα σας στην Αποφράξεις Αργυρούπολη, θα λύσετε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και διαταράσσει την καθημερινότητά σας. Καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε πόσο άσχημη μπορεί να γίνει μια κατάσταση που μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια της νύχτας ή μιας Κυριακής.

Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα μας είναι το πρόσωπο της εταιρείας μας και ως εκ τούτου λαμβάνουν τεράστια ευθύνη για τον τρόπο που μας εκπροσωπούν.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες στην Αργυρούπολη.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε και να φτάσουμε στον χώρο σας άμεσα κατόπιν της κλήσης σας.

Η εταιρεία αποφράξεων Αργυρούπολης καλύπτει τα πάντα, από μικρά έργα, όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας έως και διάγνωση προβλημάτων σωλήνων με κάμερα τελευταίας τεχνολογίας. Για εμάς δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή.

Αποφράξεις Αργυρούπολη 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Αργυρούπολη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Αργυρούπολη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Αργυρούπολη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Αργυρούπολη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Αργυρούπολη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Νοτίων Προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Αργυρούπολη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Αργυρούπολη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια βάση εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Αργυρούπολη, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις Απολυμάνσεις στην Αργυρούπολη.

Μενού
Call Now Button