ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Κηφισιά – 210.80.55.866

Από τις συνήθεις εργασίες των αποχετεύσεων έως και τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης η εταιρεία Αποφράξεων Αποφράξεις Κηφισιά είναι έτοιμη να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας και να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας για καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Έχει φράξει κάτι στο σπίτι σας; Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας σε όλο αυτό. Κάθε χρόνο, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό βρίσκεται αντιμέτωπο με τέτοιου είδους προβλήματα. Και κάθε χρόνο, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους προσπαθούν να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημα.

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την Αποφράξεις Κηφισιά, τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τα 30 και πλέον χρόνια εργασίας για να κατανοήσουμε και να λύσουμε τυχόν προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δοκιμάζουμε νέες και καινοτόμες μεθόδους ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας με ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Η αμεσότητα, η ευγένεια και η ανταπόκριση είναι βασικά μας χαρακτηριστικά. Αυτό φαίνεται στους άπειρους ευχαριστημένους πελάτες μας που με τη σειρά τους μας προτείνουν και μας συστήνουν σε φίλους, γνωστούς, γείτονες και στην οικογένειά τους.

Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει αποτελεί τη δικαίωσή μας. Σε όλους εσάς οφείλουμε την τεράστια επιτυχία και τη φήμη που έχουμε αποκτήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων.

Αυτό που θα αναμένετε από την Αποφράξεις Κηφισιά είναι 100% εγγύηση σε όλες τις υπηρεσίες της καθώς  και την έγκαιρη εξυπηρέτηση. Όποιο και αν είναι το θέμα που θα συναντήσετε σχετικά με το αποχετευτικό σας δίκτυο, εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε εις πέρας.

Το πλήθος των εργασιών που έχουμε υλοποιήσει, οι επαναλαμβανόμενες συνεργασίες με τους πελάτες μας, οι γνώσεις και η εμπειρία των τεχνικών μας, καθώς και η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν τους κυριότερους λόγους της συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών και του πελατολογίου μας.

Μπορείτε να καλέσετε όμως τους ειδικούς αποχετεύσεων και να σώσετε τον εαυτό σας και την περιουσία σας.

Καμία άλλη εταιρεία αποφράξεων στην Αττική δεν μπορεί να ταιριάξει την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη δέσμευση για την αριστεία των υπηρεσιών της αποφρακτικής μας εταιρείας στην Κηφισιά. Και επίσης καμία άλλη εταιρεία δεν έχει συγκεντρώσει τέτοια ομάδα επαγγελματιών με αυτά τα προσόντα και την πείρα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν την ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

Αποφράξεις Κηφισιά, μπορούν να χειριστούν οποιοδήποτε είδος εργασίας και έχοντας στην διάθεσή τους την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, σας διαβεβαιώνουν ότι όλα γίνονται σωστά και με ασφάλεια. Είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η Εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά Αντωνίου

Η εταιρεία Αποφράξεων Κηφισιάς  αντιμετωπίζει άμεσα βουλωμένες αποχετεύσεις, σιφόνια και υδροροές. Με σύγχρονες μεθόδους (κάμερα) και έμπειρο προσωπικό, η φραγή των αγωγών σας θεωρείται παρελθόν. Με την εταιρεία Αποφράξεων Κηφισιάς εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου για πάντα, μόνο με ένα τηλεφώνημα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Υπηρεσίες Αποφράξεων

Αποφράξεις Φρεατίων Κηφισιά – 210.80.55.866
Απόφραξη Νεροχύτη Κηφισιά – 210.80.55.866
Απόφραξη Υδροροής Κηφισιά – 210.80.55.866
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κηφισιά – 210.80.55.866
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κηφισιά – 210.80.55.866
Καθαρισμός Φρεατίων Κηφισιά – 210.80.55.866
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κηφισιά – 210.80.55.866
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κηφισιά – 210.80.55.866
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κηφισιά – 210.80.55.866

Η εταιρεία Αποφράξεων Κηφισιάς  σας εγγυάται τη μόνιμη λύση σε όποια ζημιά προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οργανωμένο προσωπικό και έμπειρα συνεργεία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη και να ξεβουλώσουν τα σιφόνια ή τις σωληνώσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η Αποφράξεις Αντωνίου, εξειδικευμένη στις αποφράξεις είναι από τις πρώτες εταιρείες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με την οποία λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στην Κηφισιά.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στην Κηφισιά
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στην Κηφισιά και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών Λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στην Κηφισιά

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Κηφισιά
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Κηφισιά
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Κηφισιά

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Κηφισιάς για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στην Κηφισιά και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Κηφισιά κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Κηφισιά και Βόρεια Προάστια

Οι αποφράξεις Αντωνίου σε όλα τα Βόρεια Προάστια στην Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Κηφισιά

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.80.55.866

Συντηρήσεις Αποφράξεις Κηφισιά

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου στην Κηφισιά αναλαμβάνει τη διατήρηση του δικτύου σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου στην Κηφισιά προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Κηφισιά, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Κηφισιά.

Μενού
Call Now Button