ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Εκάλη – 210.80.55.866

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στην Εκάλη  210.80.55.866 σημαίνει οριστική λύση σε κάθε ζήτημα φραγής του αποχετευτικού σας δικτύου. Η προσφορά των αποφρακτικών υπηρεσιών μας γίνεται άμεσα γρήγορα και οικονομικά. Η αποφρακτική εταιρεία μας στην Εκάλη με την σαραντάχρονη παρουσία της εντοπίζει και επιλύει με σύγχρονα μέσα τη φραγή των αγωγών σας όποια και αν είναι η αιτία. Καλέστε μας τώρα.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μη χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Εκάλη με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Αποφράξεις Εκάλη με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Εκάλη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Εκάλη – 210.80.55.866
Απόφραξη Νεροχύτη Εκάλη – 210.80.55.866
Απόφραξη Υδρορροής Εκάλη – 210.80.55.866
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Εκάλη – 210.80.55.866
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Εκάλη – 210.80.55.866
Καθαρισμός Φρεατίων Εκάλη – 210.80.55.866
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.80.55.866
Μηνιαίες Συντηρήσεις Εκάλη – 210.80.55.866
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Εκάλη – 210.80.55.866

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Εκάλη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στην Εκάλη και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Η εταιρεία Αποφράξεων Εκάλης καλύπτει την περιοχή της Εκάλη καθώς και ολόκληρη την Αττική.

Η εταιρεία μας αποτελεί πλέον τον ηγέτη στις αποχετεύσεις παντός τύπου για σχεδόν 30 χρόνια τώρα, με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν τα προβλήματα της αποχέτευσης σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Όλοι οι μηχανικοί μας είναι άριστα εξειδικευμένοι, χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου τεχνολογίες και εξοπλισμό. Να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέο εξοπλισμό και στην ενημέρωση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, είτε αφορούν οικιακούς, επαγγελματικούς ή δημοσίους χώρους

Αποφράξεις Εκάλη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.80.55.866

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΛΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Εκάλη και Αθήνα

Οι αποφράξεις Αντωνίου σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Εκάλη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Εκάλη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου στην Εκάλη αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου στην Εκάλη προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

 

Μενού
Call Now Button