ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων 

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη Απολυμάνσεις – 210.88.38.479

Η εταιρεία αποφράξεων  Αποφράξεις Αντωνίου στη Νέα Σμύρνη, για περισσότερα από 30 χρόνια παρέχει άριστες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κοντά σας βρισκόμαστε άμεσα κατόπιν της κλήσης σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε σταθερά αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των κατοίκων και επιχειρηματιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης έχοντας πάντα δυο αυτοκινούμενα φορτηγά συνεργεία απόφραξης στη διάθεση σας, για να επιλύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα και να σας έχει παρουσιαστεί.

Μη διστάζετε λοιπόν καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου στην Νέα Σμύρνη που ξεβουλώνει και καθαρίζει όλες τις αποχετεύσεις και σωληνώσεις!

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί και καμαρώνουμε τον τρόπο με τον οποίο μιλάνε για την Αποφράξεις Αντωνίου!

Αποφράξεις Αντωνίου για απόφραξη φρεατίου, απόφραξη υδρορροής, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και πεπειραμένους τεχνικούς.

Εμείς στην εταιρεία αποφράξεων Νέας Σμύρνης είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε την καλύτερη επαγγελματική εξυπηρέτηση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας και είμαστε πάντα έτοιμοι να σας αποδείξουμε ότι ανταποκρινόμαστε σε αυτήν τη δέσμευση.

Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε την ταχύτερη, καθαρότερη, καλύτερη εξυπηρέτηση από την πρώτη φορά, κάθε φορά. Καμία άλλη εταιρεία στην Αττική δεν προσφέρει μια τόσο ολοκληρωμένη υπηρεσία, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διαγνώσει και να διορθώσει τα προβλήματα στην αποχέτευση σας.

Επωφεληθείτε από τον συνδυασμό των πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

Σε δύσκολες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε κάμερα υψηλής ευκρίνειας οπού μπορούμε να διαγνώσουμε και να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος στο εσωτερικό των σωληνώσεων και έτσι πολύ πιο εύκολα να αντιμετωπίσουμε το τα προβλήματα.

Η εταιρεία αποφράξεων Νέας Σμύρνης είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης κι αν αντιμετωπίσετε στην αποχέτευσή σας.

Στο σπίτι ή την επιχείρηση, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το πιο έμπειρο προσωπικό ώστε να αποφράξουμε όλες τις φραγμένες ή βουλωμένες σωληνώσεις σας και να επαναφέρουμε το δίκτυό σας σε φυσιολογική λειτουργία.

Αποφράξεις Νέας Σμύρνης 365 ημέρες το χρόνο και τέλος στα προβλήματα φραγής των αγωγών σας.

apofraxeis nea smurni apolumanseis katharismoi apoxeteuseon 21

Αποφράξεις Νέας Σμύρνης 210.88.38.479

Ο κύριος λόγος της ανάπτυξης και επέκτασης της επιχείρησής μας είναι ότι φροντίζουμε τους πελάτες μας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Γνωρίζουμε ότι έχετε επιλογές. Μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες αποχετεύσεων από πολυάριθμες εταιρείες.

Ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι ότι όταν πρόκειται για την παροχή άριστων υπηρεσιών, είμαστε η μόνη σας επιλογή. Παρέχοντας ένα ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών είναι για μας πάθος και αποτελεί επίτευγμα, για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και ο επαγγελματισμός, μας χαρακτηρίζουν. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η σίγουρη ικανοποίησή σας. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση σας και και το προσωπικό μας φιλικό, ευγενικό και καταρτισμένο είναι σε ετοιμότητα για να λύσει κάθε σας πρόβλημα.

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια και στις υπηρεσίες της περιλαμβάνονται αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης και κάθε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής καθ όλη την διάρκεια του

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου σημαίνει μόνιμη λύση στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Η συνεχής παρουσία μας για περισσότερο από 30 χρόνια αποτελεί εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

Η εταιρεία αποφράξεων Νέας Σμύρνης έχει εξασφαλίσει τον τρόπο αποκατάστασης τυχόν ζημιών που θα σας προκύψουν, έχοντας τα καλύτερα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button