ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Χαλάνδρι – 210.80.55.866

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στο Χαλάνδρι έχει εξειδίκευση στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων και παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού, προληπτικών συντηρήσεων, αντλήσεων υδάτων και αποφράξεων στο Χαλάνδρι και τις τριγύρω περιοχές.

Δραστηριοποιείται εδώ και 30 και πλέον χρόνια και διαθέτει άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, έτοιμους να αντιμετωπίσουν απλά ή πολυσύνθετα προβλήματα και να αποκαταστήσουν τη σωστή λειτουργία στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, γρήγορα και αποτελεσματικά, παρέχοντας σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε χαμηλό κόστος και με μόνιμο και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Έρχονται δίπλα σας τη στιγμή που εσείς θέλετε και σας απαλλάσσουν από τους μπελάδες που δημιουργούν τα προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και προλαμβάνουν μεγαλύτερες και πιο δαπανηρές ζημίες.

Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών μας παρέχει:

 • αποφράξεις παντός τύπου
 • υδροβολή με υψηλή πίεση νερού
 • επιθεώρηση με ειδική, ψηφιακή κάμερα για τη διάγνωση των προβλημάτων των δικτύων σας,
 • υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων του συστήματος αποχέτευσης σας.
 • επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις του αποχετευτικού δικτύου.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται με υψηλή ποιότητα, σε άμεσο χρόνο και με την εγγύηση για οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα. Εξυπηρετούμε όλη την βορειοανατολική Αττική.

Έχουμε στη διάθεσή μας τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία που θα χρειαστούν για κάθε εργασία στο αποχετευτικό σας σύστημα, από τα πιο απλά έως τα πιο εξειδικευμένα.

Τα οχήματα του στόλου μας είναι εφοδιασμένα με πιεστικά υδροβολής με ισχυρή πίεση νερού, ριζοκοπτικά μηχανήματα, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης και ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα.

Αν είστε κάτοικος των βορειοανατολικών προαστίων Αττικής και χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στα δίκτυα της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, δε χρειάζεται να ψάχνετε πολύ. Η εταιρεία αποφράξεων στο Χαλάνδρι αποτελεί την πρώτη και πιο σίγουρη επιλογή σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.

Με υπευθυνότητα και σιγουριά σας προτείνει και εφαρμόζει τις κατάλληλες μεθόδους ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες ώστε να ανταποκριθούμε και να σας δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε συνδυάζοντας ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Απόφραξη αποχέτευσης Χαλάνδρι 24 ώρες 

Αν η αποχέτευσή σας ξαφνικά βουλώσει, θα μπορούσε να είναι ο νεροχύτης ή η μπανιέρα και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση, τότε η εταιρεία Αποφράξεις Χαλάνδρι μπορεί να είναι εκεί για σας.

Ερχόμαστε άμεσα στην ιδιοκτησία σας κατόπιν της κλήσης σας! Η ομάδα μας που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό γνώσης και εμπειρίας με τον τελευταίο προηγμένο εξοπλισμό, θα επαναφέρει τις αποχετεύσεις σας σε πλήρη λειτουργία και χωρίς καμιά αναστάτωση.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η δουλειά, είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να ασχοληθούμε με όλα τα είδη των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Ως οικογενειακή επιχείρηση η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια εργασίας στον κλάδο, ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, ενώ παράλληλα σας παρέχει μια φανταστική εξυπηρέτηση.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εμπορικές και οικιακές υπηρεσίες αποχέτευσης, τότε παρακαλώ μην διστάσετε να μας καλέσετε σήμερα. Θα χαρούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού που είναι βολικό για εσάς ή απλά να σας συμβουλεύσουμε.

Επιθεώρηση με κάμερα Χαλάνδρι

Έχετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα στην αποχέτευσή σας ή θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά για να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικά προβλήματα με το αποχετευτικό σύστημα σας; Λοιπόν η επιθεώρηση με κάμερα είναι ο ιδανικός τρόπος για να μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Ένα σημαντικό μέρος της έρευνας με κάμερα είναι να κατανοήσουμε πλήρως τι προκάλεσε το πρόβλημα. Με τη βοήθεια της κάμερας, οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν ενδελεχείς επιθεωρήσεις αποστράγγισης χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες κάμερες και λογισμικό για την ακριβή τοποθεσία όπου βρίσκεται το θέμα.

Μόλις έχουμε ανακτήσει τις απαραίτητες πληροφορίες, μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του υπόγειου αποχετευτικού συστήματός σας, αποκαλύπτοντας όλα τα πιθανά προβλήματα. Το καλύτερο σημείο είναι ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά με απολύτως καμία αναστάτωση στην ιδιοκτησία σας.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχουμε δει ή ασχοληθεί ήδη, οπότε αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για μια επιθεώρηση με κάμερα καλέστε μας σήμερα.

Αν νομίζετε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση τότε δράστε γρήγορα και καλέστε τις Αποφράξεις Χαλάνδρι.

Αν νομίζετε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση καλέστε την Αποφράξεις Χαλάνδρι στο 

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου ξεβουλώνει και καθαρίζει όλες τις αποχετεύσεις και σωληνώσεις! Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί και καμαρώνουμε τον τρόπο με τον οποίο μιλάνε για την Αποφράξεις Αντωνίου!

Αποφράξεις Χαλάνδρι για απόφραξη φρεατίου, απόφραξη υδρορροής, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και πεπειραμένους τεχνικούς.

Η εταιρεία Αποφράξεων Χαλανδρίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και περίπου 30 χρόνια. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και εγγυόμαστε για όλες τις εργασίες μας και την ψυχική σας ηρεμία. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο άσχημη μπορεί να είναι η κατάσταση στο σπίτι σας όταν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μην ανησυχείτε όμως, εμείς είμαστε οι ειδικοί στις αποχετεύσεις.

Σας εγγυόμαστε γρήγορη, αποτελεσματική και άριστη εξυπηρέτηση, να ξεβουλώσουμε την αποχέτευσή σας και να επιστρέψετε σε φυσιολογικούς και πάλι ρυθμούς.

Υποστηριζόμενοι από μια ομάδα αφοσιωμένων και έμπειρων τεχνικών, η Αποφράξεις Χαλάνδρι στοχεύει στην παροχή εξαιρετικά αξιόπιστων υπηρεσιών των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σε ανταγωνιστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων της συντήρησης, του καθαρισμού και της απόφραξης των αποχετευτικών συστημάτων.

Οι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες για αποχετεύσεις νεροχύτη κουζίνας, ντους και μπανιέρας, νιπτήρα μπάνιου, τουαλέτας, υπογείων και άλλα. Δεν υπάρχει πρόβλημα πολύ σκληρό ή πολύ μεγάλο, που οι τεχνικοί μας δε μπορούν να χειριστούν στο Χαλάνδρι αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής.\

Συνηθισμένες ουσίες που προκαλούν βουλώματα:

 • απορρίμματα τροφίμων
 • λίπη και μαγειρικά έλαια
 • απορρυπαντικά
 • σαπούνι και σαμπουάν
 • τρίχες
 • πουρί
 • χαρτιά κλπ

Λάβετε προληπτικά μέτρα για να αποφύγετε την εμφάνιση βουλωμάτων χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο συλλογής απορριμμάτων στην οπή αποστράγγισης του νεροχύτη ή του νιπτήρα σας και ένα μείγμα ζεστού νερού και μαγειρικής σόδας. Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Όταν χρειάζεστε σοβαρό καθαρισμό της αποχέτευσης, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στο Χαλάνδρι προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες καθαρισμού υδροβολής. Ένα πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί την πίεση του νερού για να χτυπήσει σκληρά μπλοκαρίσματα που δεν αντιμετωπίζονται με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού αποχετεύσεων.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι εγκαταστάσεις της αποχέτευσης στο σπίτι σας είναι πολύ ευαίσθητες και ακόμα και ένα μικρό φράγμα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο με την πάροδο του χρόνου.

Καθώς τα υπολείμματα συσσωρεύονται μέσα στις αποχετεύσεις και τους αγωγούς σας, όλο και περισσότερα υλικά προσκολλώνται, και πριν το καταλάβετε, έχει δημιουργηθεί χάος. Μόλις συμβεί αυτό, ίσως και ο πιο σκληρός συμβατικός εξοπλισμός καθαρισμού αποχέτευσης ηλεκτροκίνητων, περιστροφικών μηχανημάτων μπορεί να μην βοηθήσει.

Η μέθοδος της υδροβολής:

 • Καθαρίζει τα σκληρά μπλοκαρίσματα της αποχέτευσης που δεν αντιμετωπίζονται με άλλο τρόπο.
 • Αφαιρεί τις διάφορες δύσκολες συσσωρεύσεις στις αποχετεύσεις και στα φρεάτια
 • Απομακρύνει τις ρίζες δέντρων που έχουν προκαλέσει εμπλοκή
 • Καθαρίζει τις υδρορροές που έχουν φράξει με γράσο και θραύσματα

Πολλά από τα προβλήματα που οδηγούν στην ανάγκη για υπηρεσίες υδροβολής, μπορούν πραγματικά να αποφευχθούν με λίγη προσοχή. Σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις συμβουλές που σας παρέχει ο τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Προς το παρόν, ωστόσο, αν πάσχετε από μία επίμονη εμπλοκή που δεν υποχωρεί, σας συνιστούμε να εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Χαλάνδρι. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσουμε μια απαραίτητη υπηρεσία σε χρόνο μηδέν.

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην τελειότητα σε ότι και αν κάνει. Είμαστε υπερήφανοι για τις παροχές μας και αφήνουμε το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο, όπως τον βρήκαμε. Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις με τους πελάτες και διατηρούμε επικοινωνία με τους πελάτες μας.

Από τη στιγμή της πρώτης επαφής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακούμε τις ανάγκες σας και εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημά σας με την ελάχιστη αναστάτωση.

Κοντά όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μη χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία αποφράξεων Χαλάνδρι με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Αποφράξεις Χαλάνδρι με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αντωνίου βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων, απολυμάνσεων και των καθαρισμών αποχετεύσεων και σας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις απόφραξης.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Χαλάνδρι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Χαλάνδρι
 • Απόφραξη Νεροχύτη Χαλάνδρι
 • Απόφραξη Υδρορροής Χαλάνδρι
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Χαλάνδρι
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Χαλάνδρι
 • Καθαρισμός Φρεατίων Χαλάνδρι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Χαλάνδρι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Χαλάνδρι

Επίσης αναλαμβάνουμε όλες τις παρελκόμενες υπηρεσίες αποφράξεων:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Χαλάνδρι.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Χαλάνδρι.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Χαλάνδρι.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Χαλάνδρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Αποφράξεις Χαλάνδρι κάθε είδους στο 210.80.55.866

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αποφράξεις Χαλάνδρι και Αθήνα

Η Αποφράξεις Αντωνίου βρίσκονται σε όλη την Αθήνα και την Αττική καθώς και στα Βόρεια Προάστια. Σε κάθε περιοχή υπάρχει και κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο που είναι σε επιφυλακή για να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Χαλάνδρι

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.80.55.866 όλο το 24ώρο όλο το χρόνο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Συντηρήσεις Αποφράξεις Χαλάνδρι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στο Χαλάνδρι αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η εταιρεία Αποφράξεις στο Χαλάνδρι προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από αποφράξεις στο Χαλάνδρι, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις στο Χαλάνδρι.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button