Αποφράξεις Αγία Παρασκευή – 210.26.96.745

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Η εταιρεία Αποφράξεις Αγία Παρασκευή δραστηριοποιείται στον χώρο των αποχετεύσεων, των αντλήσεων υδάτων και των αποφράξεων, από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και είναι κοντά σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Από υπερχειλίσεις υδάτων σε είδη υγιεινής (τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, νεροχύτες κλπ), βουλωμένες σωλήνες αποχέτευσης και χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού έως τον εντοπισμό προβλημάτων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, στους χώρους, κυρίως της κουζίνας ή του μπάνιου σας.

Με ένα απλό τηλεφώνημα, βρισκόμαστε όπου εσείς μας υποδείξετε, την ώρα που εσάς βολεύει, για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, άμεσα και αποτελεσματικά. Παράλληλα σας απαλλάσσουμε από πρόσθετες σκοτούρες και έξοδα.

Εξυπηρετούμε όλη την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένων του:

 • Σταυρού
 • της Νέας Ζωής
 • του Κοντόπευκου,
 • της Ηπείρου,
 • του Αγιάννη,
 • των Δημοδιδασκάλων,
 • της ΕΡΤ,
 • του Παραδείσου
 • και φυσικά της κεντρικής πλατείας που βρίσκεται η ομώνυμη εκκλησία.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν ότι η περιοχή βρίθει από πλατείες, ελεύθερους χώρους, τοπικές μικρο-αγορές και πάρκα, σε κάθε της συνοικία και παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε κάθε σας ανάγκη. Παρ’ όλη την κυκλοφοριακή συμφόρηση της περιοχής, στις Αποφράξεις Αγία Παρασκευή με το οργανωμένο μας τεχνικό δίκτυο, φροντίζουμε να είμαστε κοντά σας το ταχύτερο δυνατό, στο σημείο που επιθυμείτε, τη χρονική στιγμή που σας βολεύει για να λύσουμε επί τόπου και οριστικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στην αποχέτευση σας.

Η εταιρεία Αποφράξεων Αγίας Παρασκευής  εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η εταιρεία Αποφράξεων Αγίας Παρασκευής καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή σε οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά μαγαζιά, γραφεία και οποιοδήποτε χώρο

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε δυνατή περίπτωση σε οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά μαγαζιά, γραφεία και οποιοδήποτε χώρο αντιμετωπίζει προβλήματα που έχουν σχέση με τα συστήματα του αποχετευτικού σας συστήματος.

Αυτό οφείλεται στους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, στα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα 30 χρόνια και πλέον που δραστηριοποιούμαστε στον απαιτητικό χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών δικτύων.

Μαρτυρία για την άριστη παροχή των υπηρεσιών μας στη λύση των προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα, αποτελεί η γνώμη των πολλών, ορθά εξυπηρετημένων, πελατών μας στην Αγία Παρασκευή, που επί σειρά ετών συνεργαζόμαστε και που τους εξασφαλίζουμε σιγουριά και άριστο αποτέλεσμα.

Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή αποτελούν την πιο αξιόπιστη και σε συνδυασμό με τις άκρως ανταγωνιστικές μας τιμές, την ιδανική λύση για να κοιμάστε ήσυχοι και να ξέρετε ότι οι εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας δικτύου λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στην Αποφράξεις Αγία Παρασκευή είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών, και μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε αναφορά του προβλήματος σας και διατύπωση απορίας και είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε κάθε πληροφορία που αφορά τις υπηρεσίες μας στις αποφράξεις, τις αντλήσεις υδάτων και τις αποχετεύσεις και άμεση, οικονομική και αποτελεσματική λύση σε ό,τι σας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη.

Η χρήση ειδικών μηχανημάτων απόφραξης και ελέγχου των σωληνώσεων της αποχέτευσης, όπως ριζοκοπτικά, ψηφιακές κάμερες ανίχνευσης προβλημάτων, μηχανήματα με χρήση νερού υψηλής πιέσεως κ.α σας δίνουν οικονομικές και σίγουρες λύσεις για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, με εξασφαλισμένο αποτέλεσμα, γρήγορα και άμεσα, γλιτώνοντας σας μια και καλή από τις ταλαιπωρίες και τα αβάσταχτα επιπλέον έξοδα.

Επίσης παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών που προλαμβάνουν τυχόντα μελλοντικά προβλήματα με την εφαρμογή συστηματικών συντηρήσεων στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις κι επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούμε την περίπτωση εμφάνισης απρόοπτων προβλημάτων και μεγιστοποιούμε το χρόνο ζωής των εγκαταστάσεων και των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας.

Καλέστε άμεσα την Αποφράξεις Αγία Παρασκευή όλο το 24ωρο, οποιαδήποτε από τις 365 ημέρες του χρόνου στις οποίες συμπεριλαμβάνονται Κυριακές και αργίες και οι εκπρόσωποι μας θα είναι στη διάθεση σας για να κλείσετε ένα ραντεβού με τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, στο χρόνο και την τοποθεσία που σας εξυπηρετεί, για να δώσουμε οριστικό τέλος σε οποιοδήποτε πρόβλημα, σχετικό με την αποχέτευση σας απασχολεί, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Αγία Παρασκευή

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Αγία Παρασκευή
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Αγία Παρασκευή
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Αγία Παρασκευή

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Αγία Παρασκευή για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Ανατολικών προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοι Αποχετεύσεων Αγία Παρασκευή

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.
Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή.

Μενού
Call Now Button