Απολύμανση-τουαλέτας

Απολύμανση Τουαλέτας

Ο απολύμανση τουαλέτας, δηλαδή του μπάνιου είναι τόσο εύκολη όσο ο καθαρισμός οποιουδήποτε άλλου δωματίου στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι λίγοι απολαμβάνουν τη διεξαγωγή αυτής της δουλειάς, είναι πολύ απαραίτητη. Κρατώντας το μπάνιο σας σε καλή κατάσταση σας επιτρέπει να αποφύγετε τα δαπανηρά και περιττά προβλήματα στο μέλλον, όπως η απόφραξη αποχέτευσης που απαιτεί εξειδικευμένο συνεργείο (Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου). Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ελέγξετε τα διάφορα ειδικά εργαλεία που χρειάζονται για τον απολύμανση κάθε εξαρτήματος που βρίσκεται στην τουαλέτα.

Για απολύμανση τουαλέτας, αρχίστε με την αφαίρεση όλων των απαγορευμένων για αντικείμενα στο μπάνιο. Αυτά περιλαμβάνουν ρούχα, σκουπίδια, κύπελλα για να αναφέρω μόνο μερικά. Αν υπάρχουν φορητές ντουλάπες, αφαιρέστε τις για λίγο, ώστε να απολυμανθούν εύκολα οι επιφάνειες κάτω από αυτές. Στο μπολ τουαλέτας, προσθέστε ένα ισχυρό απολυμαντικό. Βυθίστε τη βούρτσα τουαλέτας στο μπολ τουαλέτας ως τρόπο απολύμανσης. Ενώ κάνετε αυτό, ο ανεμιστήρας πρέπει να είναι ενεργοποιημένος για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής εξαερισμός στο δωμάτιο.

Η μέθοδος “Top-down”

Βασικά, για την απολύμανση οποιουδήποτε δωματίου ασκείται μια διαδικασία από την κορυφή προς τα κάτω. Ως εκ τούτου, ξεκινήστε με το να απαλλαγείτε από τους ιστούς αράχνης στην οροφή και στις γωνίες των τοίχων. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο της βρωμιάς από τις επιφάνειες.

Αφού αφαιρεθεί όλη η βρωμιά, ξεκινήστε την απολύμανση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα παράθυρα και τους τοίχους. Αν ανιχνεύσετε την παρουσία μούχλας στην οροφή, ψεκάστε ένα απολυμαντικό και αφήστε το δωμάτιο για λίγο, προτού συνεχίσετε την εργασία απολύμανσης.

Το ντους είναι το ένα τμήμα που πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να ξεχνούν να καθαρίσουν. Στους τοίχους του ντους, ψεκάστε με ένα απορρυπαντικό καθαρισμού. Αφήστε το να ενεργήσει αποτελεσματικά για αρκετά λεπτά. Οι ιδανικοί καθαριστικοί παράγοντες για το ντους είναι καθαριστικά που έχουν την ικανότητα να εξαλείψουν τυχόν υπολείμματα αφρού σαπουνιών που μπορεί να έχουν προσκολληθεί στην κεφαλή του ντους. Μετά από σύντομη αναμονή, καθαρίστε το ντους και το κεφάλι. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να ξεπλύνετε αυτά τα μέρη. Η κουρτίνα ντους, εάν υπάρχει, πρέπει να πλυθεί καλά.

Μην χρησιμοποιείτε το ίδιο ύφασμα

Το επόμενο μέρος του μπάνιου για καθαρισμό είναι η περιοχή που διαθέτει φωτιστικά. Τα διαφορετικά μπάνια έχουν μοναδικά σχέδια μπάνιου. Ορισμένα διαθέτουν μπανιέρα, νεροχύτη και τουαλέτα σε έναν τοίχο. Ανεξάρτητα από το σχεδιασμό του μπάνιου, μην χρησιμοποιείτε το ίδιο ύφασμα για να καθαρίσετε δύο διαφορετικά εξαρτήματα. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του καθρέφτη πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου της τουαλέτας. Καθώς καθαρίζετε το νεροχύτη και τον πάγκο, βεβαιωθείτε ότι όλα τα σαπούνια και η οδοντόκρεμα σκουπίζονται, ή απολυμαίνονται με ζεστό νερό.

Καθαρίστε καλά το μπολ τουαλέτας χρησιμοποιώντας τη βούρτσα τουαλέτας και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το απολυμαντικό που ρίξατε στο μπολ έχει ήδη απολυμάνει το εσωτερικό της λεκάνης. Τέλος, καθαρίστε το δάπεδο για να απαλλαγείτε από τα σωματίδια βρωμιάς. Μετά το σκούπισμα, χρησιμοποιήστε μια σφουγγαρίστρα και καθαρό νερό για να καθαρίσετε το πάτωμα. Μην ξεχάσετε να απολυμάνετε τα ντουλάπια αποθήκευσης που αφαιρέσατε αρχικά.

Απολύμανση-τουαλέτας

Συμβουλή για την απολύμανση της βούρτσας της τουαλέτας

Κατ’ αρχάς, πλύνετε τη βούρτσα τουαλέτας με καυτό νερό και στη συνέχεια κρεμάστε την ανάποδα για λίγες ώρες ώσπου να στεγνώσει, τότε μπορείτε να την ξανά βάλετε στη θέση της.

Η απολύμανση και ο καθαρισμός της τουαλέτας, προλαμβάνει προβλήματα όπως το βούλωμα σωληνώσεων και σιφονιού από τρίχες και άλλα καθημερινά πράγματα. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου μπορεί να σας συμβουλέψει και να σας λύσει κάθε βλάβη που μπορεί να προκύψει, απλά με ένα τηλεφώνημα.

Δείτε περισσότερα σχετικά με απολύμανση και απόφραξη τουαλέτας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button