συνηθισμένα-προβλήματα-που-απαιτούν-απόφραξη

Συνηθισμένα προβλήματα που απαιτούν απόφραξη

Τα υδραυλικά προβλήματα όπως οι εφεδρικές γραμμές αποχέτευσης διορθώνονται μόνο με απόφραξη. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη γραμμή λυμάτων του σπιτιού σας, πρέπει να το επισκευάσετε αμέσως για να αποτρέψετε την αργή ροή από το να μπλοκάρει πλήρως όλη η αποχέτευση από το σπίτι σας.

Μια εντελώς σταματημένη γραμμή αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση λυμάτων στο σπίτι σας, δημιουργώντας κίνδυνο για την υγεία. Μάθετε πώς να αποτρέψετε αυτό το ζήτημα, αναγνωρίστε πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα και τι πρέπει να κάνετε εάν συμβεί, λένε οι Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου.

Οι ακριβείς λύσεις θα εξαρτηθούν από το αν το σπίτι ή η επιχείρησή σας συνδέεται με μια δημοτική γραμμή αποχέτευσης ή εάν έχετε σηπτική δεξαμενή. Και οι δύο επιλογές επεξεργάζονται λύματα, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα. Η υπερχείλιση σε οποιοδήποτε από τα δύο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή μόλυνση στο σπίτι σας αναστρέφοντας τη ροή των μικροβίων που προκαλούν βλάστηση, προκαλώντας υπερχείλιση τουαλέτας και δημιουργία πλημμύρας.

Τι είναι η υπερχείλιση αποχέτευσης;

Το σπίτι σας διαθέτει εισερχόμενες γραμμές νερού και εξερχόμενες γραμμές αποχέτευσης. Οι γραμμές αποχέτευσης ή λυμάτων πρέπει να απομακρύνουν το χρησιμοποιημένο νερό από το πλυντήριο, την μπανιέρα, το ντους, τις τουαλέτες και τους νεροχύτες μακριά από το σπίτι σας.

Όταν η γραμμή αποβλήτων μπλοκαριστεί ή σπάσει, το νερό θα επιστρέψει στο σπίτι σας. Τα αποτελέσματα του νερού που εισέρχεται στο σπίτι σας περιλαμβάνουν μόλυνση, ανάπτυξη μούχλας και ζημιά στο νερό, για να αναφέρουμε μερικά.

Πρώιμα σημάδια υπερχείλισης γραμμής αποχέτευσης

Όταν η γραμμή αποχέτευσης αρχίζει να έχει προβλήματα, μπορεί να παρατηρήσετε λεπτές ενδείξεις. Παρόλο που μπορεί να είναι εύκολο να αγνοήσετε αυτά τα πρώτα σημάδια υπερχείλισης, δεν πρέπει. Η αντιμετώπιση του προβλήματος νωρίς με απόφραξη προτού να ξεχειλίσουν τα λύματα στο μπάνιο σας είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Οι αργές αποχετεύσεις σε ολόκληρο το σπίτι είναι ένα κρίσιμο σημάδι ότι έχετε ένα οικοδομικό πρόβλημα στη γραμμή αποχέτευσης. Εάν μόνο ένας σωλήνας έχει πρόβλημα, μπορείτε συνήθως να το επισκευάσετε μόνοι σας με ένα εργαλείο αφαίρεσης μαλλιών ή ένα έμβολο.

Ωστόσο, όταν ένα πρόβλημα εμφανίζεται ταυτόχρονα σε πολλούς αγωγούς, αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευση. Ένα άλλο σημάδι για ένα πρόβλημα αποχέτευσης συμβαίνει όταν τα απορρίμματα συσσωρεύονται σε άλλο σωλήνα όταν ξεπλένετε την τουαλέτα ή χρησιμοποιείτε πλυντήριο. Όταν τα απορρίμματα έρχονται και ξεχειλίζουν αποχετεύσεις στο σπίτι σας, δεν έχετε μικρό πρόβλημα. Έχετε ένα πιο σημαντικό ζήτημα απόφραξης.

Ενδείξεις έκτακτης ανάγκης για απόφραξη

Μερικές φορές, ο εντοπισμός μιας επείγουσας κατάστασης με το αποχετευτικό σας δίκτυο θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε εάν έχετε πρόβλημα, μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου για απόφραξη εγκαταστάσεων, ιδίως αν χρειάζεστε επισκευές έκτακτης ανάγκης.

Εάν δεν ξέρετε πώς να διορθώσετε ένα εφεδρικό υπόνομο και δεν έχετε υδραυλικούς να διορθώσετε τα υδραυλικά σας όταν το εφεδρικό αποχετευτικό δίκτυο είναι μικρό, η κατάσταση μπορεί να προχωρήσει σε πιο σοβαρή.

Η υπερχείλιση έκτακτης ανάγκης θα έχει ως αποτέλεσμα τη ροή απορριμμάτων στο σπίτι σας μέσω των αποχετεύσεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τουαλέτα σας μπορεί να δημιουργήσει υπερχείλιση, στέλνοντας υγρά γεμάτα μικρόβια στο πάτωμα του μπάνιου σας. Μην λάβετε ελαφρά αυτήν την κατάσταση. Τα ανθρώπινα απόβλητα δημιουργούν έναν βιολογικό κίνδυνο και θα πρέπει να αποφύγετε την περιοχή μέχρι να μπορέσετε να τα καθαρίσετε και να απολυμάνετε καλά.

Θα πρέπει επίσης να αποτρέψετε όλους τους ανθρώπους στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας να χρησιμοποιούν τα υδραυλικά μέχρι να μπορέσετε να επιδιορθώσετε το σύστημα αποχέτευσης. Γι ‘αυτό το να έχετε έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης για έναν υδραυλικό στην Αθήνα, κοντά είναι κρίσιμο για την απόφραξη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Τι προκαλεί υπερχείλιση αποχέτευσης;

Λόγω της ηλικίας – παλαιότητας – του υδραυλικού συστήματος της Αθήνας και του αυξανόμενου αριθμού σπιτιών, η υπερχείλιση των αποχετεύσεων αυξάνεται στο 3% κάθε χρόνο. Πολλά πράγματα μπορούν να το προκαλέσουν, πολλά από τα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αποτρέψετε την υπερχείλιση στη γραμμή αποχέτευσης σας, πρέπει να γνωρίζετε τις αιτίες που μπορείτε και δεν μπορείτε να ελέγξετε, όπως μας ενημερώνουν οι Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου.

Παράγοντες απόφραξης που δεν μπορείτε να ελέγξετε

Εάν η αποστράγγιση δημιουργεί υπερχείλιση, μπορεί να μην είναι δικό σας λάθος ή το πρόβλημά σας να διορθώνεται. Μερικές φορές, η αποχέτευση της πόλης φράζει ή αποστραγγίζει αργά, προκαλώντας την επιστροφή νερού στο σπίτι σας.

Δημοτικές γραμμές αποχέτευσης

Οι γραμμές της πόλης θα μπορούσαν να αποτύχουν για αρκετές αιτίες. Μπορείτε να πείτε ότι το πρόβλημα προέρχεται από τις δημοτικές γραμμές αποχέτευσης εάν ο καθαρισμός κοντά στο σπίτι σας είναι γεμάτος νερό, υποδηλώνοντας πρόβλημα αποχέτευσης από το σπίτι σας στον αποχέτευση της πόλης. Ένας άδειος καθαρισμός σημαίνει ότι το πρόβλημα απόφραξης είναι κοντά στο σπίτι σας, αλλά όχι μέσα σε αυτό.

Πλημμύρες

Τα νερά πλημμύρας που κατακλύζουν το τοπικό σύστημα αποχέτευσης, εάν το σύστημα συγχωνευθεί με την αποχέτευση των ομβρίων υδάτων, μπορεί να μειώσει τον ρυθμό ροής. Η πιο αργή αποστράγγιση μπορεί να κάνει τα λύματα να επιστρέψουν στο σπίτι σας.

Υπόνομοι

Οι υπόνομοι της πόλης μπορούν να φράξουν όπως οι οικιακές σας γραμμές, αν και αυτό συμβαίνει πιο σπάνια επειδή οι δημοτικές αποχετεύσεις είναι ευρύτερες από αυτές των σπιτιών. Εάν υποψιάζεστε ένα φράξιμο, επικοινωνήστε με το υδάτινο τμήμα της πόλης για να αναφέρετε το πρόβλημα.

Εγκατάσταση εδάφους

Το έδαφος που υποστηρίζει τους αγωγούς αποχέτευσης της πόλης ή της οικιακής σας χρήσης θα μπορούσε να ξεπλυθεί από έντονες βροχές. Η απώλεια του εδάφους στήριξης θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση των γραμμών αποστράγγισης. Η παραβίαση στη δομή του σωλήνα ρέει στη γραμμή αποχέτευσης, δημιουργώντας υπερχείλιση της ροής στο σπίτι σας.

Παρόλο που αυτές οι αιτίες είναι εκτός δική σας υπαιτιότητας, δεν θα έχετε καμία προειδοποίηση όταν συμβεί υπερχείλιση αποχέτευσης για έναν από αυτούς τους λόγους. Η φωτεινή πλευρά της κατάστασης είναι εάν το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης είναι λάθος, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για να επισκευάσετε τα υδραυλικά σας ή την απόφραξη, εκτός εάν προκύψουν άλλες ζημιές στα υδραυλικά του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές απόφραξης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button