Αποφράξεις Ανθούσα – 210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Σήμερα η εταιρεία Αποφράξεων Ανθούσα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Αντιλαμβανόμαστε ότι μια φραγμένη αποχέτευση πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό ώστε να επανέλθουν οι φυσιολογικοί ρυθμοί στο σπίτι σας.

Για αυτό λοιπόν αν έχετε αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει στο χώρο σας, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Στην εταιρεία Αποφράξεων Αντωνίου στηνΑνθούσα έχουμε φτιάξει μια ομάδα ειδικών στις αποχετεύσεις που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε επιλύσει το πρόβλημα σας.

Καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα είναι σύντομα κοντά σας για να σας δώσει μια επαγγελματική, γρήγορη και αξιόπιστη λύση. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και χρησιμοποιούν εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε στην διάθεση σας καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Μη διστάζετε, καλέστε μας τώρα και ένας από τους ευγενικούς εκπροσώπους μας θα σας εξυπηρετήσει αμέσως. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και όχι να σας φορτώσουμε με παραπάνω προβλήματα.

Η εταιρεία Αποφράξεων Ανθούσας  για τέσσερις δεκαετίες κατέχει την πρώτη θέση στις αποφράξεις. Οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα στις αποχετεύσεις ή τις σωληνώσεις σας, καλέστε την επιχείρησή μας, και θα λυθεί άμεσα και οικονομικά. Αποφράξεις Ανθούσας για οριστική λύση στο αποχετευτικό σας σύστημα από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα καθημερινά για όλο το εικοσιτετράωρο.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ανθούσα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Ανθούσα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Ανθούσα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα  στην Ανθούσα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ανθούσα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις  Ανθούσα και στην Αθήνα

Η Ανθούσα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Παλλήνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Παλλήνη. Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από την αθηναϊκή πρωτεύουσα και μόλις 2 από την Παλλήνη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο – 210.60.20.466

Αποφράξεις Ανθούσα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Ανατολικών προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις  Ανθούσα και Ανατολικά Προάστια

Κάθε ένας από τους τεχνικούς μας έχει εκπαιδευτεί με τις σχετικές προδιαγραφές για κάθε εργασία που σχετίζεται με τις αποχετεύσεις και έχει την εμπειρία για να επιλύσει το πρόβλημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Όποια και αν είναι η εργασία, μπορείτε να εμπιστευθείτε την Αποφράξεις Ανθούσα.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Ανθούσα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ανθούσα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Ανθούσα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ανθούσα.

Μενού
Call Now Button