Αποφράξεις Ανάβυσσος –  210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Όταν θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι στο ντους, τον νιπτήρα ή την τουαλέτα σας δεν απομακρύνονται τα νερά όπως πρέπει ή έχουν κατευθείαν βουλώσει, μάλλον ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία για να ξεμπλοκάρει αυτές τις σωλήνες και να επαναφέρει την ροή.

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος παρέχει επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης για τους ιδιοκτήτες μόνιμων και εξοχικών κατοικιών και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Ανάβυσσο Αττικής.

Οι αποχετεύσεις στα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο, μέχρι βέβαια να βουλώσει κάποιος αγωγός ή να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα αποχέτευσης σας, οπότε χρειάζεστε βοήθεια γρήγορα από μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος έχει εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών δεκαετιών, με λύσεις για όλα τα προβλήματα αποχέτευσης σας και με 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, όλες τις μέρες του χρόνου και Σαββατοκύριακα και Αργίες.

Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν το πρόβλημα στην αποχέτευσή σας επί τόπου. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου με ειδική ψηφιακή κάμερα για να εντοπιστεί το πρόβλημα στη γραμμή αποχέτευσης και να καθοριστεί άμεσα η επισκευή ή η αντικατάσταση.

Επιλέξτε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης στην Αποφράξεις Ανάβυσσος. Καλέστε μας 24 ώρες την ημέρα και θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμα σας.

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος είναι σε θέση να χειρίζεται και τα πιο σύνθετα προβλήματα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας, και οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν κάθε ζήτημα είτε είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Αφήστε τους επαγγελματίες της εταιρείας Αποφράξεις Ανάβυσσος να ασχοληθούν με αυτά τα προβλήματα για σας. Κάνουμε το πρόβλημα σας, δικό μας και σας αποφορτίζουμε από σκοτούρες και βάσανα.

Μία προληπτική συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης, μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά μελλοντικά προβλήματα. Η Αποφράξεις Ανάβυσσος μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης γι ‘αυτό είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο , όλες τις ημέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες. Βρισκόμαστε κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε.

Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά και η ζημιά προκαλέσει και μια μικρή πλημμύρα. Και προς Θεού, μην προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας.

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπου σε συνδυασμό με τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας εξασφαλίζουμε άμεση και μόνιμη λύση. Προσφέρουμε 40 χρόνια εμπειρίας για τις βουλωμένες αποχετεύσεις σε όλη την περιοχή της Αττικής και εγγυόμαστε την δουλειά μας και την πλήρη ικανοποίηση σας.

Καλέστε μας και σύντομα θα είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Ανάβυσσος  εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η εταιρεία Αποφράξεων Ανάβυσσος καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο – 210.60.20.466

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ανάβυσσος

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Ανάβυσσο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Ανάβυσσο
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Ανάβυσσο

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ανάβυσσος για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Ανάβυσσος και Ανατολικά Προάστια

Οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας 24/7 και έχουν την ικανότητα και την κατάρτιση για την αντιμετώπιση και των πιο περίπλοκων αποχετευτικών προβλημάτων. Έχουμε πάντα ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Ανάβυσσος

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη κι έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ανάβυσσος

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Ανάβυσσο, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ανάβυσσος.

Μενού
Call Now Button