ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Καλύβια – 210.60.20.466

Η αποφρακτική εταιρεία μας στα Καλύβια είναι μια φιλική, επαγγελματική και αφοσιωμένη ομάδα των με πάθος για την τελειότητα. Ως οικογενειακή επιχείρηση αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πολύ καλοί σε αυτό

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε πριν από 30 περίπου χρόνια και επικεντρώθηκε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες με υψηλές προσδοκίες.

Με την εμπειρία που μας διακατέχει δημιουργήσαμε μια ομάδα από επιλεγμένους τεχνίτες που μοιράζονται την αφοσίωσή στην υψηλή ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία.

Η εστίασή μας στην τεχνική ακρίβεια, τις προληπτικές τεχνικές και τον υψηλό βαθμό επικοινωνίας σημαίνει ότι όταν η εταιρεία Αποφράξεων Καλύβια έχει κάνει τη δουλειά του, οι πελάτες γνωρίζουν ότι έχει γίνει σωστά.

Ένας μεγάλος αριθμός πελατών που μας έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, συστήνονται από άλλους πελάτες μας. Η φήμη μας για την άριστη εξυπηρέτηση, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη υπερηφάνεια και μοιράζεται με τον κάθε νέο πελάτη που έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε.

Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει για την οποιαδήποτε ανάγκη που έχετε και πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, για αυτό και σε κάθε εργασία σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε τρόπους αποφυγής μελλοντικών προβλημάτων.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Η εταιρεία Αποφράξεων – Καλυβιών για πάνω από σαράντα χρόνια ασχολείται με τις αποφράξεις των βουλωμένων σωληνώσεων και αγωγών. Αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών σωληνώσεων, αποφράξεις αποχετεύσεων και συντήρηση αποχετευτικού δικτύου, είναι οι βασικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Καλύβια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Καλύβια – 210.60.20.466
Απόφραξη Νεροχύτη Καλύβια – 210.60.20.466
Απόφραξη Υδρορροής Καλύβια – 210.60.20.466
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καλύβια – 210.60.20.466
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Καλύβια – 210.60.20.466
Καθαρισμός Φρεατίων Καλύβια – 210.60.20.466
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Καλύβια – 210.60.20.466
Μηνιαίες Συντηρήσεις Καλύβια – 210.60.20.466
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καλύβια – 210.60.20.466

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Καλύβια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Καλύβια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.60.20.466

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Ανατολικών Προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Καλύβια και Ανατολικά Προάστια

Στόχος της Αποφράξεις Καλύβια είναι να παρέχει τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες με έναν άκρως επαγγελματικό τρόπο και να το κάνουμε αυτό πιο αποτελεσματικά και οικονομικά από τους ανταγωνιστές της.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Καλύβια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Καλύβια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Καλύβια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις Απολυμάνσεις Καλύβια

Μενού
Call Now Button