ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Γλυκά Νερά  – 210.60.20.466

Η Αποφρακτική εταιρεία Γλυκά Νερά έχει εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την περιοχή της Αττικής για πάνω από σαράντα χρόνια. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών. Αυτό δε σημαίνει μόνο δεξιοτεχνία των τεχνικών μας με γρήγορους χρόνους αποκατάστασης αλλά και φιλική εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Έχουμε 30 χρόνια και πλέον εμπειρία σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων και συνδυάζουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοπλισμό με την άριστη εξυπηρέτηση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι και οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και καταρτιστεί.

Εάν έχετε πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσηςστο σπίτι ή τον τόπο εργασίας σας και η αιτία είναι άγνωστη, τότε οι επιθεωρήσεις με ειδική κάμερα διάγνωσης μπορεί να είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να επιλυθεί αυτό.

Στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά, χρησιμοποιώντας τα προηγμένα συστήματα διάγνωσης της αποχέτευσης με έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, μπορούμε να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις, τις υδρορροές και τα φρεάτια και να βρούμε την αιτία τυχόν εμπλοκών.

Το σύστημα που εφαρμόζει η Αποφράξεις Γλυκών Νερών είναι απλό. Χρησιμοποιούμε ένα εξ αποστάσεως ελεγχόμενο, εξειδικευμένο σύστημα κάμερας το οποίο εισέρχεται στις αποχετεύσεις σας, μεταδίδει τις εικόνες πίσω στη μονάδα μας και επιτρέπει στους τεχνικούς μας να εντοπίζουν στο βίντεο που καταγράφει τυχόν μπλοκαρίσματα καθώς επίσης και να αξιολογούν τη δομική κατάσταση και την ακεραιότητα του αγωγού ή του φρεατίου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ χρησιμοποιεί λοιπόν την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για να εντοπίσει την πηγή των βουλωμένων αποχετεύσεων σας σε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής και των Μεσογείων. Δεν προκαλεί καμία διαταραχή στην ιδιοκτησία ή το περιβάλλον σας. Αυτές οι έρευνες είναι ιδανικές για τους μελλοντικούς αγοραστές κατοικιών καθώς συχνά ανακαλύπτουμε προβλήματα που δε γνωρίζουν.

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά είναι μια εταιρεία υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Ειδικευόμαστε σε βουλωμένες αποχετεύσεις, υλοποιώντας επαγγελματικές επιθεωρήσεις με κάμερα, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχέτευσης και αντλήσεις νερού.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε από τις ανάγκες σας με 24ωρη εξυπηρέτηση.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες τόσο στον εμπορικό όσο και τον οικιακό τομέα σε ολόκληρη την ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια. Όλα τα οχήματά της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κι έχουμε τη δυνατότητα να σας διαθέτουμε γρήγορα τον πλησιέστερο, διαθέσιμο τεχνικό, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και τη συντήρηση των αποχετεύσεων χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και μεθόδους. Κάθε χρόνο, πολλοί από τους πελάτες μας επωφελούνται από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες της Αποφράξεις Γλυκά Νερά, που υποστηρίζονται από πλήρως εξοπλισμένους και έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, για να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη περίπτωση του αποχετευτικού σας δικτύου.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Μην διστάσετε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Γλυκά Νερά

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Γλυκά Νερά για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.60.20.466

Αποφράξεις Γλυκά Νερά κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά και Ανατολικά Προάστια

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά η δική σας εταιρεία αποχετεύσεων με πολύχρονη εμπειρία και επαγγελματική γνώση. Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε μια έκτακτη κατάσταση και χρειάζεστε απόφραξη, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα εχθρικό πρόσωπο στην άλλη άκρη του τηλεφώνου.

Αυτό μην σας ανησυχεί. Στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά οι υπάλληλοι που εργάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο είναι ευγενικοί και φιλικοί.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Γλυκά Νερά

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσειςμε πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Γλυκά Νερά, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Γλυκά Νερά.

Μενού
Call Now Button