ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο – 210.80.55.866

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στο Νέο Ηράκλειο ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια και διατηρεί από τότε ένα εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της σε όλη την περιοχή της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητα μας να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν την απόφραξη, καθαρισμό και τη συντήρηση αποχετεύσεων.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις απαιτήσεις στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Η εταιρεία μας παρέχει σταθερά υψηλής ποιότητας και ασφαλείς υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στα οχήματα του στόλου μας.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε και να επενδύουμε στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, για αυτό και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι για μας πάντα το αποτέλεσμα που αναμένουμε, δηλαδή το άριστο. Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας έτσι την άψογη ολοκλήρωση της οποιαδήποτε εργασίας. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το προσωπικό μας που θα σας βοηθήσουν από τη στιγμή που θα καλέσετε μέχρι και την επίλυση του προβλήματος. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η δουλειά, εμείς μπορούμε και εγγυόμαστε ότι τα πάντα είναι δυνατά. Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια με τους πελάτες μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Οι Αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο σας εγγυώνται τη μόνιμη λύση σε όποια ζημιά προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οργανωμένο προσωπικό και έμπειρα συνεργεία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη και να ξεβουλώσουν τα σιφόνια ή τις σωληνώσεις στη οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970 για περισσότερα από 30 χρόνια, είναι από τις πρώτες εταιρείες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στο Νέο Ηράκλειο.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στο Ηράκλειο.
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στο Νέο Ηράκλειο και στις γύρω περιοχές.
 • Αποφράξεις σιφονιών Λεκάνης, Νιπτήρων και Νεροχυτών  στο Νέο Ηράκλειο.

Κοντά σας στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και στα Βόρεια Προάστια

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου είναι κοντά σας σε όλα τα βόρεια Προάστια της Αθήνας με εξειδικευμένο συνεργείο  για να καλύψει κάθε σας ανάγκη στις αποφράξεις και σε όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών αποχετεύσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας για αυτό έχουμε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχουμε πάντα διαθέσιμα συνεργεία όλο το 24ώρο για να καλύψουν κάθε έκτακτο περιστατικό, νεροποντή, άντληση υδάτων και οτιδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίσει το αποχετευτικό δίκτυο εσωτερικό και εξωτερικό.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε λίγα λεπτά θα είμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Έκτος από Αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Νέο Ηράκλειο.

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΎ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει Άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Νέο Ηράκλειο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.80.55.866

Επιθεώρηση με κάμερα Νέο Ηράκλειο

Η προηγμένη τεχνολογία επιθεώρησης με κάμερα της εταιρείας Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είναι ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος για να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις σας. Αν έχετε ήδη μια προβληματική αποχέτευση ή απλά θέλετε να αποφύγετε ένα μελλοντικό πρόβλημα, η διάγνωση με κάμερα είναι μονόδρομος. Είναι ένας γρήγορος και ακριβής τρόπος για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος, να εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση της αποχέτευσης σας.

Χρησιμοποιούμε ελεγχόμενη, ειδική κάμερα και λογισμικό για να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια έρευνα. Αυτός ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός αναμεταδίδει σε μια οθόνη το εσωτερικό της αποχέτευσης και ο τεχνικός μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση και την ακεραιότητα της αποχέτευσης. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως διακοπή στην ιδιοκτησία σας.

Στην πραγματικότητα είναι ο πιο εξελιγμένος εξοπλισμός έρευνας στον κόσμο. Μας επιτρέπει και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και μπορείτε και εσείς να έχετε αντίγραφο της όλης εργασίας.

Μια τέτοια έρευνα με κάμερα χρησιμοποιείται σε διάφορες περιπτώσεις όπως, επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα, ρίζες δέντρων, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη, κ.α.

Η έρευνα με κάμερα είναι και ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου για τα τρωκτικά στην ιδιοκτησία σας. Θυμηθείτε ότι τα τρωκτικά αποκτούν συνήθως πρόσβαση μέσω του συστήματος αποστράγγισης, καθώς μπορούν να κολυμπήσουν μεγάλες αποστάσεις. Μπορούν πολύ άνετα να βγουν από την λεκάνη του μπάνιου σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Συντηρήσεις Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου στο Νέο Ηράκλειο αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου στο Νέο Ηράκλειο προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button