ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Ψυχικό – 210.80.55.866

Έχετε βρεθεί ποτέ στην κατάσταση όπου η λύση του προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου είναι πολύ πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται;

Στην εταιρεία Αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου στο Ψυχικό πάντοτε διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη λύση για το αποχετευτικό σας ζήτημα. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη λύση από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε ως πελάτης είναι εκείνη η οποία θα μπορέσετε να καταλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία.

Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία από λόγους για τους οποίους εμφανίζονται προβλήματα στο δίκτυό σας και αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν: λίπη και έλαια από τα τρόφιμα σας, τρίχες, άμμος και τσιμέντο, φύλλα και ρίζες, διάφορα ξένα αντικείμενα, κ.α.

Είμαστε ικανοί να εκτιμήσουμε, να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να το εντοπίσουμε, χρησιμοποιώντας κάμερα υψηλής ανάλυσης παρακολούθησης στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Αφού το έχουμε βρει, μπορούμε να ορίσουμε τον καλύτερο τρόπο λύσης.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Ψυχικό διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία που φέρουν επάνω τους τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και απαρτίζεται από τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί για κάθε τύπου απόφραξη.

Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία αποφράξεων στο Ψυχικό με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Αποφράξεις στο Ψυχικό με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ψυχικό

Έχετε βουλωμένες αποχετεύσεις; Με την εταιρεία Αποφράξεων Ψυχικό δεν χρειάζεται καθόλου να ανησυχείτε.

Όταν πρόκειται για απόφραξη και καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων η εταιρεία Αποφράξεις Ψυχικό έχει όλη την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να γίνει η δουλειά γρήγορα, επαγγελματικά και με τον ελάχιστο κόπο.

Μερικά από τα σημάδια που δεν πρέπει καθόλου να αγνοήσετε είναι η άσχημη μυρωδιά και η αργή απορρόφηση στο νεροχύτη, στην μπανιέρα σας, στο νιπτήρα ή και οπουδήποτε αλλού.

Είναι σημαντικό να δράσουμε όταν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο διότι εκτός από τη ζημιά που ενδεχομένως δημιουργηθεί στην περιουσία σας μακροπρόθεσμα, εγκυμονεί και μεγάλους κινδύνους για την υγεία σας. Σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να επέμβουμε εμείς ώστε να αποφευχθεί μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όταν και αν συμβαίνει λοιπόν με τις αποχετεύσεις σας, η εταιρεία αποφράξεων στο Ψυχικό είναι όλα όσα χρειάζεστε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Είτε πρόκειται για καθαρισμό, απόφραξη ή συντήρηση αποχετεύσεων η αποφρακτική εταιρεία στο Ψυχικό είναι ικανή να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε επεκταθεί με έναν τρόπο που μας δίνει άμεση πρόσβαση στον δικό σας χώρο.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η 24ωρη παροχή υπηρεσιών μας σημαίνει μια γρήγορη λύση για το ξεμπλοκάρισμα αποχετεύσεων για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες.

Και για εσάς που χρειάζεστε ένα σχεδιασμένο πρόγραμμα συντήρησης είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.

Αν λοιπόν χρειάζεστε μια έμπειρη εταιρεία, η Αποφράξεις Αντωνίου έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Οι τεχνικοί μας είναι είναι φιλικοί και ενθουσιασμένοι με τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας την πιο ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμό. Απλά καλέστε μας και αφήστε εμάς να σας κατευθύνουμε.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Ψυχικό – 210.80.55.866
Απόφραξη Νεροχύτη Ψυχικό – 210.80.55.866
Απόφραξη Υδρορροής Ψυχικό – 210.80.55.866
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ψυχικό – 210.80.55.866
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ψυχικό – 210.80.55.866
Καθαρισμός Φρεατίων Ψυχικό – 210.80.55.866
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.80.55.866
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ψυχικό – 210.80.55.866
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ψυχικό – 210.80.55.866

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Ψυχικό.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Ψυχικό.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Ψυχικό.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ψυχικό για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Ψυχικό και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Ψυχικό κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Αποφράξεις Ψυχικό και Αθήνα

Οι αποφράξεις Αντωνίου σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Ψυχικό

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη κι έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ψυχικό

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στο Ψυχικό αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις στο Ψυχικό προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Μενού
Call Now Button