ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων 

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Κερατέα – 210.60.20.466

Η εταιρεία Αποφράξεων Κερατέα εκτιμάται ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σας προσφέρουμε γρήγορη και αποδοτικά οικονομικά εξυπηρέτηση.

Εάν λοιπόν έχετε ένα πρόβλημα στην αποχέτευση σας, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα είναι σε θέση να λύσει το ζήτημα γρήγορα, αποτελεσματικά και με χαμόγελο.

Η δουλειά μας είναι το πάθος μας. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά και αυτό που μας διακρίνει είναι το μεράκι και η αγάπη που έχουμε σε ότι και αν κάνουμε.

Γνωρίζουμε πόσο απογοητευτική και εξουθενωτική μπορεί να είναι η ημέρα σας με μια φραγμένη αποχέτευση και γι ‘αυτό είμαστε 100% προσηλωμένοι στην ικανοποίησή σας με την επίλυση του προβλήματος έγκαιρα, επαγγελματικά και με φιλικό τρόπο.

Η ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες για να διασφαλίσει ότι ανεξάρτητα από την ώρα θα είμαστε εκεί για σας.

Αποφράξεις Κερατέας  και ο εντοπισμός του προβλήματος στις αποχετεύσεις σας γίνεται άμεσα. Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησής μας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Οι ταχύτατοι χρόνοι εξυπηρέτησης θα σας καταπλήξουν.

Η αποφρακτική εταιρεία στην Κερατέα με εμπειρία 35 ετών είναι δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνος και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Κερατέα

Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από άρτια εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο προσωπικό που εργάζεται με τις τελευταίες πρακτικές για την υγεία και την ασφάλεια. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, διασφαλίζοντας την παροχή των πιο επαγγελματικών υπηρεσιών.

Να είστε σίγουροι ότι με την ολοκλήρωση της εργασίας θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Καλέστε μας και άμεσα θα είμαστε στον χώρο σας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Κερατέα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αποφράξεις Κερατέα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Αποφράξεις Κερατέα και Ανατολικά Προάστια

Τα ειδικά εκπαιδευμένα αυτοκινούμενα συνεργεία απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων διαθέτουν τεχνικούς με πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνικής ικανότητας, τα οποία  σε συνδυασμό με τον άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και τα πλέον εγγυημένα υλικά σας εγγυώνται την αποτελεσματικότητά της εργασίας που θα διεκπεραιώσουμε.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Κερατέα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.60.20.466

Συντηρήσεις Αποφράξεις Κερατέα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Κερατέα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Κερατέα.

Μενού
Call Now Button