Αποφράξεις Βάρη – 210.99.69.169  

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τιμοκατάλογος Αποχετεύσεων

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου παρέχει όλες τις αποφρακτικές υπηρεσίες. Με σύγχρονα μηχανήματα επιλύουμε οριστικά κάθε πρόβλημα όσο σοβαρό και αν είναι. Η δραστική επέμβαση στο δίκτυό σας ταυτόχρονα με τις οικονομικές και λογικές τιμές, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μας, Αποφράξεις Αντωνίου στη Βάρη για κάθε ιδιώτη ή επιχειρηματία.

Η Αποφράξεις Βάρη εδώ και 30 περίπου χρόνια παρέχει σε όλους τους πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Εμπιστευτείτε μας και βασιστείτε πάνω μας για γρήγορες, αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Θα καταλάβετε ότι έχετε κάνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή. Το αποτέλεσμα των υπηρεσιών, σε συνάρτηση με το χρόνο που πραγματοποιούνται, το κόστος που χρειάζονται και την ποιότητα που περιλαμβάνουν, θα σας αποζημιώσει απόλυτα.

Έχουμε στις τάξεις μας μερικούς από τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνικούς του κλάδου των υπηρεσιών των αποχετευτικών δικτύων, εξοπλίζοντας τους με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία και παρέχοντας τους τεχνογνωσία και συνεχής ενημέρωση στην εξέλιξη των τεχνικών και των μεθόδων του ιδιαίτερα απαιτητικού κλάδου των αποχετεύσεων.

Στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που προσφέρουμε περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: επαγγελματικοί καθαρισμοί των αγωγών της αποχετευτικής γραμμής, τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, κάθε είδους απόφραξη και επιθεωρήσεις των σωληνώσεων με ειδικές, ψηφιακές κάμερες για τον έλεγχο και τον εντοπισμό προβλημάτων στο αποχετευτικό δίκτυο.

Γνωρίζοντας πόσο σοβαρά είναι τα ζητήματα που προκύπτουν σε ένα αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης, καθώς και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σοβαρή οικονομική κρίση που έχει πλήξει τα περισσότερα νοικοκυριά και τις εταιρίες, δημιουργήσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, ειδικά προγράμματα υπηρεσιών που να καλύπτουν κάθε ανάγκη ιδιώτη ή επαγγελματία. Κι όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, η Αποφράξεις Βάρη σας παρέχει 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, όλες τις ημέρες του χρόνου, ακόμα και Κυριακές και αργίες, για να μπορούμε να είμαστε κοντά σας όπου και όποτε μας χρειαστείτε.

Καλέστε μας και οι τηλεφωνικοί μας εκπρόσωποι θα κατανοήσουν και θα προσδιορίσουν το πρόβλημα σας και θα σας παρέχουν μέσω των τεχνικών συνεργείων μας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης του.

Μη διστάσετε να μας διατυπώσετε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας και θα φροντίσουμε φιλικά και υπεύθυνα να σας εξυπηρετήσουμε.

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση με υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες και πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η εταιρεία αποφράξεων Βάρη δεν μπορεί να βρει τίποτα πιο ενδιαφέρον από την δημιουργία χαμογελαστών πελατών.

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόβλημα ή τι χρειάζεται η αποχέτευσή σας, εμείς άμεσα θα είμαστε κοντά σας για να διορθώσουμε και να επιλύσουμε το ανεπιθύμητο αυτό πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο – 210.99.69.169

Η εταιρεία αποφράξεων Βάρη έχει δημιουργήσει και διατηρεί μια πιστή πελατειακή βάση, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε οικιακούς, εμπορικούς και κυβερνητικούς πελάτες. Ξεκινώντας από τη Βάρη γρήγορα χτίσαμε μια ισχυρή φήμη που βασίζεται στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας δεσμευόμενοι προς τους πελάτες μας και την επαγγελματική μας εμπειρία. Έχουμε εξελιχθεί σε μια  αναγνωρισμένη εταιρεία που εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της Αττικής.

Εμείς ειδικεύονται σε ένα πλήρες φάσμα αποχετευτικών υπηρεσιών παρέχοντας τις υπηρεσίες μας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Έχουμε εμμονή με το να είμαστε στην ώρα των προγραμματισμένων μας ραντεβού και είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας.

Κάθε ώρα και στιγμή το πάθος μας για την δουλειά μας είναι και η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχείρηση μας. Αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που μας κάνει διαφορετικούς.

Η εταιρεία αποφράξεων Βάρη έχει έναν από τους πιο ισχυρούς κώδικες δεοντολογίας και συστημάτων κατάρτισης του προσωπικού στον κλάδο των αποχετεύσεων.

Η εταιρεία αποφράξεων Βάρη σας εξασφαλίζει μόνιμη λύση στα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Η απόφραξη και η συντήρηση των σωληνώσεων γίνονται άμεσα και με το χαμηλότερο κόστος. Αποφράξεις Αλίμου και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από την παροχή των υπηρεσιών μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Βάρη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Βάρη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Βάρη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Βάρη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Βάρη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Αποφράξεις Βάρη και Νότια Προάστια

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας μην ψάχνετε πολύ. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι η βασική μας προτεραιότητα. Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στην ανίχνευση προβλημάτων με κάμερα, στην απόφραξη φρεατίων, υδρρροών, σιφωνιών, λεκανών και οτιδήποτε έχει σχέση με τις αποχετεύσεις σας.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Βάρη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.99.69.169

Συντηρήσεις Αποφράξεις Βάρη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια βάση, εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Βάρη, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις Απολυμάνσεις Βάρη.

Μενού
Call Now Button